Eerste reacties op De Klap

Je gaat ervan gloeien.... Trots ben ik op 'mijn' boek De Klap. Maar het zou er niet zijn zonder de prettige samenwerking met de mensen van Boekscout. Alleen al die 'pakkende cover'; ik zou er niet op gekomen zijn!

Maar natuurlijk... het moment dat je met 'blijdschap en trots' het eerste exemplaar in je handen hebt; nu bijna twee weken geleden, begint natuurlijk de promotie. Via mijn facebookpagina heb ik mij vooral gericht op mensen uit mijn (gecombineerde-) doelgroep: werkers in zorgverlening én hulpverlening. En het is waar....de eerste 170 (!) exemplaren vonden in één week hun weg naar de lezer.

Maar dat is niet alles... Een boek aan vrienden verkopen is nog wel te doen. Veel belangrijker is wat daarna gebeurt: de reacties!! Want slechts een boek zélf kan er om 'vragen gelezen te worden'. En dát gebeurt pas nadat de reacties positief zijn. En, ik durf het bijna niet te zeggen, maar het loog er niet om. Af en toe plaatste ik zo'n reactie op facebook. Bijvoorbeeld deze:

"Ben nu halverwege jouw boek. Indrukwekkend, research, schrijfstijl en bizarre maar ontroerende momenten. Diepe buiging!"

Nou.... dit is toch wat je hoopt, als schrijver? Laat het boek zichzelf maar vertellen.....


Twitter Facebook LinkedIn VolgenDe Klap in de krant

De eerste klap is ......

Eerste reacties op De Klap

De Klap, afrondende fase

boek in wording: 'De Klap'.